Kreiranje Uspeha

 

BESPLATNI
E-BOOK


Petnaest strana koje mogu da ti promene život zauvek.
Da li ti ovo zvuči kao preveliko obećanje?

Neva-naslovna2.png

Šta mi radimo


Mi govorimo ono što živimo. Metod i alati kojima smo kreirali sopstveni život jesu metod i alati koje vam nudimo. Govorimo samo o onome što znamo i što smo isprobali. Ne pričamo šta treba da radiš, već kako da postigneš ono što zaista želiš. Alati, ne teorija. Ne želimo da stvaramo sledbenike. Želimo da ti pomognemo da postaneš lider koji će inspirisati druge.

Drugi o nama


Šta nudimo


 

Programi


Programi koje kreiramo su pre svega usmereni na direktno iskustvo transformacije koje ti kao naš klijent doživljavaš. Oni su interaktivni, praktični, konkretni i (ekstremno) zabavni. Nivo zadržavanja znanja je vrlo visok zbog prirode tehnika koje koristimo i energije koju investiramo u tebe i tvoj uspeh. 120% smo posvećeni tvom napretku.

 

Mentorstvo i koučing


U praksi dokazane metode koje primenjujemo u jedan na jedan koučingu i mentoringu su metode koje i sami koristimo i pomoću kojih smo kreirali vrlo konkretne rezultate u sopstvenom životu. Nikoga ne vodimo tamo gde već nismo bili. Naše znanje i iskustvo su proživljeni, ne knjiški i iz druge ruke. Ono što možeš da očekuješ je jasan set koraka i sistem podrške koji će te držati na putu.